صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۴۰۰۶۳
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۸

مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت ارشاد با اشاره به لزوم توسعه فعالیت‌های قرآنی در مناطق محروم، از برگزاری طرح حفظ سراسری نهج‌البلاغه با محوریت مناطق محروم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) فارس نوشت: حسن محمدی، مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت ارشاد با اشاره به ارتقای فعالیت‌های قرآنی در مناطق محروم کشور، اظهار داشت از ابتدای سال جاری ما برای برگزاری فعالیت‌های قرآنی متنوع در مناطق محروم برنامه‌ریزی و برخی از برنامه‌ها را در حد توان اجرایی کردیم.

وی با بیان اینکه نهج‌البلاغه کتابی ارزشمند است که باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: ما باید در کنار قرآن به توسعه عترت نیز توجه داشته باشیم بر همین اساس سعی داریم حفظ سراسری نهج‌البلاغه را ترویج دهیم.

محمدی از مشارکت مؤسسات فعال قرآنی برای آموزش حفظ سراسری نهج‌البلاغه خبر داد و گفت: در این زمینه برخی از مؤسسات قرآنی فعالیت‌های شاخصی دارند به همین دلیل ما با کمک آن‌ها در نظر داریم طرح حفظ سراسری نهج‌البلاغه را در کشور با محوریت مناطق محروم از نیمه دوم سال جاری پیگیری کنیم.

وی تربیت مربی نهج‌البلاغه را یکی دیگر از اهداف اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت دانست و افزود: به منظور برگزاری جلسات و کلاس‌های آموزشی در این حوزه‌ نیازمند مربیان توانمند هستیم، بر همین اساس طرح تربیت مربی نهج‌البلاغه را در دستور کار قرار دادیم تا بتوانیم با این روند حفظ نهج‌البلاغه را در کشور توسعه بخشیم.

مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت ارشاد با اشاره به کمبود اعتبارات خاطر نشان کرد: امیدواریم با تزریق بودجه بتوانیم طرح‌های مؤثر در زمینه‌های قرآن و عترت را به خوبی اجرا کرده و گامی به سوی برنامه‌ریزی بهتر در عرصه‌های قرآنی برداریم.