صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۴۰۲۰۸
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۳

گروه بین‌الملل: مسجد «الزهرا» در شهر «لس آنجلس» آمریکا دیروز شنبه (18 شهریور) به مناسبت عید غدیر خم توسط یک هلیکوپتر با هزار و 110 شاخه گل رز، گلباران شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از شبکه‌های اجتماعی؛ مراسم عید غدیر خم در مسجد الزهرای لس آنجلس با پخت حلیم برای بیش از هزار نفر و توزیع آن در دو منطقه «ارواین» و «ولی ویلج»، گلباران مسجد الزهرا و پذیرایی شام با شرکت بیش از چهارصد نفر از مسلمانان و غیر مسلمانان برگزار شد.

حجت‌الاسلام سید «روح‌الله جیدی»، امام جماعت و سخنران مسجد الزهرا در مورد این مراسم اظهار کرد:‌ عید غدیر عید الله‌ الاکبر و منشأ تمام تحولات و سیر الی‌الله در عالم است و تداوم مسیر الی‌الله از غدیر جریان پیدا می‌کند.

وی افزود: بنا به دلایلی در برگزاری مراسم غدیر در جهان اسلام همواره کوتاهی شده و غدیر ضعیف و مظلوم واقع شده است در نتیجه تلاش می‌کنیم در آمریکا که جریان‌های وهابی به شدت فعالیت خود را گسترش داده‌اند، غدیر را که بیانگر حقانیت مسیر اهل بیت(ع) است، به غیرمسلمانان و تازه مسلمانان معرفی کنیم.

جیدی با اشاره به برنامه‌های مختلف این مسجد در ایام محرم تصریح کرد: قرار است مراسم عزاداری علی اصغر (ع) در یکی از کلیساهای شهر لس‌آنجلس برگزار شود که هدف از آن معرفی آن حضرت به غیرمسلمانان است/.