صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۴۱۱۱۵
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۰

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مؤسسه قرآنی نورالثقلین شهرستان زاهدان گفت: دوره‌های آموزش صوت و لحن قرآن کریم از فردا، چهارشنبه 22 شهریورماه در شهرستان زاهدان آغاز می‌شود.

اسحاق کشاورز، مدیر مؤسسه قرآنی نورالثقلین شهرستان زاهدان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، گفت: دوره‌های آموزش صوت و لحن قرآن کریم از فردا، چهارشنبه 22 شهریورماه در شهرستان زاهدان آغاز می‌شود.
مدیر مؤسسه قرآنی نورالثقلین زاهدان اظهار کرد: این دوره ویژه آقایان است، که روزهای زوج، بعد از اقامه نماز مغرب و عشا، در مسجد حجت‌ابن الحسن عسکری(عج) واقع در بلوار جمهوری زاهدان برگزار می‌شود.
وی افزود: دوره آموزش صوت و لحن در مسجد مولای متقیان نیز شنبه‌ها با تدریس استاد آمیغ‌زاده، از قاریان ممتاز استان و دارای رتبه اول مسابقات قرآنی اوقاف در رشته قرائت، برگزار می‌شود که ویژه آقایان است.
کشاورز بیان کرد: اولین قدم در راه قرائت قرآن که بسیار مهم است شناخت صدا می باشد یعنی نخست قاری قرآن صدایش را بشناسد و سپس به ساختن صدای خود (صدا سازی) بپردازد.