صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۴۱۴۲۳
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۸

گروه بین‌الملل: فعالیت‌های قرآنی وابستگی فرهنگی ایران در بمبئی از ساعت 19:10 امروز چهارشنبه(22 شهریور) از برنامه «رصد» شبكه قرآن و معارف سیما، تشریح می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مهدی‌ زارع‌بی‌عیب، مسئول خانه فرهنگ و وابسته فرهنگی ایران در بمبئی از ساعت 19:10 امروز چهارشنبه 22 شهریور در ارتباط تصویری با شبكه قرآن، فعالیت‌های قرآنی در این كشور را تشریح می‌كند.

بنابر اعلام این خبر، در برنامه‌های پیشین نیز، مجتبی كامران‌فرد، رایزن فرهنگی ایران در گرجستان، مجید مشكی، رایزن فرهنگی ایران در ارمنستان، شهروز فلاحت‌پیشه، رایزن فرهنگی ایران در آفریقای جنوبی، علی‌محمد حلمی، رایزن فرهنگی ایران در یونان، علی‌اصغر عامری، رایزن فرهنگی ایران در بوسنی‌وهرزگوین، علی بختیاری، رایزن فرهنگی ایران در اوگاندا و عبدالرضا سیفی، سرپرست رایزنی فرهنگی ایران در اندونزی در ارتباط تصویری با برنامه «رصد» شبكه قرآن و معارف سیما فعالیت‌های قرآنی در این كشورها را برای بینندگان تشریح كردند/.