صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۴۴۰۲۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۵
با حمایت معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد؛

گروه فعالیت‌های قرآنی: استودیو قرآنی شهر تبریز روز چهارشنبه بیست و نهم شهریورماه با حضور معاون قرآنی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افتتاح خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سومین استودیوی قرآنی در شهر تبریز و با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افتتاح خواهد شد.
این استودیو که سومین استودیویی است که با حمایت معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد افتتاح می‌شود، یکی از مراکز تخصصی برای تولید آثار قرآنی محسوب می‌شود و امکان بهره‌گیری از آن برای جامعه قرآنی استان‌های آذربایجان شرقی و غربی را فراهم خواهد ساخت. 
از ویژگی‌های این استودیو می‌توان به طراحی مدرن و استفاده از تجهیزات به روز شده در فن‌آوری تولید آثار صوتی اشاره کرد.
همچنین برای ساخت این استودیو از جدیدترین تکنیک‌ها استفاده شده و با توجه به صرفه‌جویی‌هایی که در ساخت آن صورت گرفته است از لحاظ تکنیکی و تجهیزات از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. 
معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد در راستای اقتصاد مقاومتی در ساخت این بنا از امکانات و تجهیزات ساخت داخل کشور استفاده کرده و آن را در اختیار جامعه قرآنی قرار داده است.
گفتنی است چهارمین استودیو قرآنی نیز طی دو ماه آینده در استان قم افتتاح و در اختیار جامعه قرآنی قرار خواهد گرفت.
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
تولید و عرضه‌های کارهای قرآنی تاثیرات خوبی برای افراد جامعه خواهد داشت
ناشناس
|
|
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
با افتتاح این استودیو آثار صوتی برای فراگیری قرآنی علاقمندان خیلی مثمر ثمر است