صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۴۵۲۲۲
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۷

گروه جامعه: مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران، با اشاره به ضرورت تامین و توسعه زیرساخت‌ها برای فعالیت‌های فرهنگی مذهبی، گفت: با توجه به اهمیت و نقشی که مساجد در فراهم کردن زمینه‌های لازم برای غنی‌سازی فعالیت‌های فرهنگی هنری دارند، ساخت مسجد آدینه در منطقه 14 تهران در دستور کار این شرکت قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، علیرضا جعفری، مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران، با اشاره به اینکه این مسجد دارای مساحت 750 متر مربع و زیربنایی 3 هزار متر مربع است، خاطر نشان کرد: مسجد آدینه در قالب یک مسجد محلی در راستای پیشبرد اهداف شهرداری تهران مبنی بر ارائه خدمات فرهنگی و مذهبی در محلات در حال راه‌اندازی است.

وی با اشاره به اینکه معماری اسلامی یکی از بزرگترین جلوه‌ھاي ظهور حقیقت هنری در کالبد فیزیکی است، افزود: معماری اسلامی به عنوان يکي از موفق‌‌‌ترين شیوه‌های معماری در تاریخ معماری جهان است.

جعفری با اشاره به ضرورت توجه به معماری ایرانی اسلامی در ساخت این مسجد، گفت:بناي مسجد در بردارنده رسالت ديني و اجتماعی است و بر این اساس معماری مساجد نمایانگر عمق برداشت‌های فرهیختگان و سازندگان از جوهره ایمان جوامع اسلامی است.

وی بیان داشت: با توجه به آنکه معماری مسجد چه در گذشته و حال و آینده، با زندگی و فرهنگ جامعه یگانه و همسوست بنابراین در مطالعات صورت گرفته در منطقه 14 تهران تمامی این جنبه‌ها مورد توجه قرار گرفته است.

به گفته مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران جایگاه مذهبی و تاریخی مسجد به عنوان یک مرکز مهم و اصیل اسلامی ایجاب می‌کند که طراحی و ساخت این مراکز، با ساختار ظاهری منحصر به مساجد تاریخی اسلامی پیگیری شود.

جعفری با بیان اینکه طراحی ساختمان مسجد آدینه در 4طبقه صورت گرفته است، افزود: این چهار طبقه شامل  شبستان آقایان و خانم‌‌ها‌، کلاس‌های آموزشی‌‌‌‌‌، پایگاه بسیج و سالن برگزاری مراسم‌‌ها است.

به گفته جعفری‌، مسجد آدینه واقع در منطقه 14 شهرداری تهران در بزرگراه امام علی(ع)، خروجی خیابان پیروزی قرار دارد و محل پروژه مورد نظر تجهیز شده و در هفته‌‌‌‌های آتی مراحل اجرایی شدن عملیات آن آغاز خواهد شد.