صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۴۶۱۹۰
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۸

گروه معارف: آیت‌الله علما گفت: یکی از نشانه‌های اهل خدا بودن همدلی و علاقه به یکدیگر است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، آیت‌الله مصطفی علما، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه امروز در نشست درس اخلاق مدیران استان در دانشکده علوم پزشکی کرمانشاه، گفت: خداوند در جواب حضرت موسی(ع) که اهل خدا چه کسانی هستند همدلی بین یکدیگر را یکی از نشانه‌های آن‌ها برشمرد.
وی خطاب به مدیران حاضر در نشست افزود: امروز یکی از نیازهای مهم در استان کرمانشاه همدلی مسئولان با یکدیگر و با مردم است.
امام جمعه کرمانشاه تصریح کرد: برای آباد کردن این استان که گرچه دارای استعدادها و پتانسیل‌های فراوانی است اما امروز دارای مشکلات زیادی چون فقر و بیکاری است.
نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه درادامه این نشست گفت: یکی دیگر از نشانه‌های اهل الله بودن آبادکردن و رونق بخشیدن به مساجد و معابد محل عبادت خداوند است که این افراد هرجا که باشند به‌دنبال حفظ و نگهداری این اماکن هستند.
وی یکی دیگر از نشانه‌های اهل الله بودن را استغفار به درگاه خدا دانست و افزود: این افراد با یاد خدا و استغفار گناهان خود مورد توجه خداوند قرار دارند.
امام جمعه کرمانشاه یکی دیگر از نشانه‌های اهل الله را غضب در موقع تهدید دین خداوند برشمرد و گفت: اهل خدا هرگز تهدید را نسبت به دین خداوند نمی‌پذیرند گرچه در طول زندگی خود همواره مهربان و رئوف نسبت به یکدیگرند اما دربرابر دشمنان دین غضبناک هستند.