صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۴۷۵۵۶
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۵

گروه فرهنگی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی از پیش فروش بن کارت‌های یارانه‌ای ویژه خرید از یازدهمین نمایشگاه کتاب استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی، احمد محبی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی گفت: معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای سیاست‌های ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و حمایت از نشر کشور، در ایام برپایی نمایشگاه‌های کتاب استانی، کارت ویژه خرید یارانه‌ای کتاب را با ٢٠ درصد تخفیف در اختیار دانشجویان، طلاب، اساتید، اعضای هیأت علمی، مدرسان حوزه و سایر اشخاص حقیقی قرار می‌دهد                                     .

وی افزود: از این روی علاقه‌مندان به حضور در یازدهمین نمایشگاه کتاب استان می‌توانند از تاریخ هفت تا ١٣ مهرماه جاری با مراجعه به سامانه ثبت‌نام بن کتاب به آدرس http://bon.tibf.ir  نسبت به ثبت‌نام خرید بن کارت‌های یارانه‌ای خرید کتاب اقدام کنند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی یادآور شد: یازدهمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان از تاریخ ١٧ تا ٢٢ مهر در بیرجند برگزار می‌شود.