صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۴۷۷۶۰
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۹

گروه معارف: اجتماع بزرگ عزاداران محرم عصر جمعه، هفتم مهرماه با شکوه و شور خاصی در میدان شهدا و خیابان شهید بهشتی کلانشهر کرج برگزارشد و سوگواران در آستانه تاسوعا و عاشورا، عشق و دلدادگی خود را به حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را به نمایش گذاشتند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، سوگواران و عزاداران حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) با در دست داشتن پرچم‌های سیاه و با بستن سربندهای یا حسین(ع) و یا زینب(س) ندای یاحسین(ع) سردادند.
در این مراسم که تصاویر شهید «محسن حججی» از مدافعان حرم جلوه خاصی به آن بخشیده بود، اجتماع‌کنندگان با آرمان‌های والای شهدای کربلا، دفاع مقدس و مدافعان حرم عهدی دوباره بستند.
این مراسم باشکوه توسط شبکه‌های مختلف تلویزیونی و رسانه‌ها پوشش خبری و تصویری داده شد.
در حاشیه این مراسم ایستگاه‌های صلواتی از عزاداران حسینی باشربت و نذورات پذیرایی کردند.
همزمان با دهه اول ماه محرم آئین‌های عزاداری و سوگواری با شورخاصی در گوشه گوشه استان البرز در حال برگزاری است و این روزها استان میلیونی البرز سراسر محزون و سیاهپوش شده است.
قشرهای مختلف مردم به ویژه نوجوانان و جوانان حال و هوای خاصی به مراسم عزاداری محرم در البرز بخشیده‌اند.