صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۴۸۲۶۰
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۱

گروه بین‌الملل: «حاج یوسف عبابسه»، پیرمرد 86 ساله فلسطینی اهل شهرک «کفرکنا» در فلسطین اشغالی است که 10 سال پیش نسخه‌ای کامل از قرآن را کتابت کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «radar2.net»؛ «حاج یوسف عبابسه»، پیرمرد 86 ساله فلسطینی اهل شهرک «کفرکنا» در فلسطین اشغالی است که 10 سال پیش نسخه‌ای کامل از قرآن را کتابت کرد و اکنون روزانه 4 ساعت به تلاوت قرآن می‌پردازد.

حاج یوسف علی‌رغم کهن‌سال بودن، اما از روحیه جوان و حافظه‌ای پولادین برخوردار است و تاکنون سه چهارم قرآن کریم را حفظ کرده‌ است.

وی 10 سال پیش و زمانی که 76 سال سن داشت، نسخه‌ای کامل از قرآن کریم را با خطی زیبا کتابت کرد.

حاج یوسف اکنون با وجود سن بالایی که دارد، روزانه 4 ساعت از وقت خود را به قرائت قرآن اختصاص می‌دهد و نمازهای یومیه خود را نیز در مسجد اقامه می‌کند.

وی آرزو دارد که قرآن کریم در روز قیامت شفیع او باشد و از مسلمانان می‌خواهد تا قرآن را به میزانی که می‌توانند حفظ کرده و از امور دیگری که بی‌ارزش است، دوری کنند/.