صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۴۹۱۳۴
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۰

گروه فرهنگی: مسئول برگزاری نمایشگاه عشق و ایثار میامی از برپایی این رویداد فرهنگی به مناسبت فرارسیدن دهه دوم عزاداری سیدالشهدا(ع) خبر داد و گفت: این نمایشگاه تا پایان دهه برقرار است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، مهدی سلطانعلی، مسئول برگزاری نمایشگاه عشق و ایثار میامی امروز 12 مهر  درباره نمایشگاه عشق و ایثار در میامی،گفت: در این نمایشگاه تصاویری از جنگ تحمیلی، معرفی یاران امام حسین (ع) در قالب پوستر، کتاب، پوستر شهدای جنگ تحمیلی، نهر علقمه و ... را در معرض دید علاقه‌مندان قرار داده و از امروز، چهارشنبه به مدت ۱۰ روز در محل کانون امام خمینی(ره) میامی دایر است.
وی افزود: این نمایشگاه با همکاری اداره آموزش‌وپرورش و کانون امام خمینی(ره) میامی برگزار شده و آشنایی هرچه بیشتر نسل جوان با دفاع مقدس، واقعه عاشورا و اتصال جنگ تحمیلی به قیام امام حسین(ع) را دنبال می‌کند.
مسئول برگزاری نمایشگاه عشق و ایثار میامی درباره سبک آثار ارائه‌شده در این نمایشگاه، گفت: این نمایشگاه تلفیقی از حماسه بزرگ ملت ایران در هشت سال دفاع مقدس و حادثه محرم و عاشورای حسینی است.
منبع: خبرگزاری مهر