صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۵۶۳۴۰
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۰

گروه مؤسسات قرآنی مرد‌م‌نهاد: هاشم سعیدی‌شکوه، به عنوان مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی، فرهنگی قرآن و عترت استان همدان تعیین شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، طی برپایی دومین جلسه هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی، فرهنگی قرآن و عترت استان همدان، براساس آرای مأخوذه میان اعضای هیئت مدیره، هاشم سعیدی‌شکوه، به‌عنوان مدیرعامل اتحادیه مدغم قرآنی انتخاب شد.
گفتنی است؛ طی جلسه گذشته این هیئت مدیره و با انتخاب صورت گرفته میان اعضا جواد سعیدی به عنوان رئیس هیئت مدیره، رضا رجبی به عنوان نائب رئیس و محمدجواد مظفرپور به عنوان رئیس هیئت بازرسی معین شدند.
همچنین در این جلسه در خصوص اینکه دفتری در تالار بزرگ قرآن همدان از سوی شهرداری این شهر در اختیار اتحادیه مدغم قرآنی قرار گیرد. مکاتبات آن انجام شده است و معاون فرهنگی ـ اجتماعی شهرداری همدان نیز قول مساعد در این زمینه دادند و مقرر شد تا اعضای شورای شهر همدان نیز هماهنگی‌های لازم در این زمینه را انجام دهند.