صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۵۹۴۱۳
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۳
اخبار بیست‌وسومین نمایبشگاه مطبوعات/173

گروه اقتصاد: محورهای هفتمین همایش بانکداری الکترونیک از سوی علی دیواندری، رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی تشریح شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، علی دیواندری، رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی، صبح امروز پنج شنبه 11 آبان 96 در حاشیه بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات در نشست خبری هفتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت و رونمایی از پوستر این همایش اظهار کرد: هفتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت با موضوع «نوآوری، بازیگران جدید و کارایی در کسب و کار» در روزهای 2 و 3 بهمن در برج میلاد برگزار می‌شود.
وی افزود: همانند سال‌های گذشته در این همایش، ترکیبی از سخنرانان کلیدی، پنل‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی و تخصصی در این همایش برگزار خواهد شد.


رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی یادآور شد: محورهای اصلی برگزاری این همایش شامل کسب و کار نظام بانکی، تحولات در کسب و کار، بانکداری دیجیتال، بانکداری بدون شعبه، خدمات پرداخت و کارت‌های اعتباری است.
دیواندری ادامه داد: همچنین فناوری‌های نظارتی، نقش بانک مرکزی به عنوان ناظر پرداخت و امنیت خدمات الکترونیکی، دیگر محورهای برگزاری هفتمین همایش بانکداری الکترونیک هستند.
رئیس پزوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی اظهار کرد: در حاشیه این همایش نیز برخی فعالیت‌های جانبی از جمله معرفی محصولات و خدمات، جشنواره مرحوم نوربخش، جشنواره جوانان و مسابقه ایده‌های نو و تصویرسازی بانکداری الکترونیک را انجام خواهیم داد.