صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۵۹۸۲۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۹

گروه فعالیت‌های قرآنی: ویژه‌برنامه «نغمه عشاق» از امشب 13 آبان‌ماه به صورت زنده به روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می‌رود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی شبکه قرآن و معارف سیما، ویژه‌برنامه ایام اربعین امام حسین(ع) و شهدای کربلا تحت عنوان «نغمه عشاق» از امشب، 13 آبان‌ماه به صورت زنده به روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می‌رود.
در این برنامه ضمن اینکه هر شب یکی از ذاکران صاحب سبک و پیشکسوت اهل بیت (ع) میهمان برنامه خواهند بود، هر شب نغمه‌های ماندگار و نواهای عاشورایی به انتخاب مخاطبان پخش خواهد شد. همچنین نواهای قدیمی و جدیدترین نوحه‌های اجرا شده در موکب‌های پیاده‌روی اربعین را می‌توان در برنامه عشاق تماشا کرد.
«نغمه عشاق» به تهیه‌کنندگی محسن رنگینی کاری از گروه جلسات و مسابقات شبکه قرآن و معارف سیما است که هر شب از ساعت 22:30 به روی آنتن این شبکه خواهد رفت.

نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۵
تولید ویژه برنامه به ارتقاء آگاهی علاقمندان منجرب می‌شود