صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۶۰۹۲۵
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۲

گروه بین‌الملل: یک نسخه قرآن دست‌نویس که توسط یکی از هنرمندان افغانستانی خوشنویسی شده است، در شهر هرات به نمایش گذاشته شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «طلوع نیوز»، میر ولی احمد صبر که اخیراً پس از سال‌ها زندگی در ایران به افغانستان بازگشته، در طول چهار سال خوشنویسی این قرآن را انجام داده است.

هزینه خوشنویسی این نسخه از کلام وحی نیز توسط انجمن خادمان مسجد بزرگ هرات تأمین شده است.

ابعاد قرآن دست‌نویس میر ولی احمد صبر که فرماندار هرات محمد آصف رحیمی آن را یک شاهکار هنری توصیف کرده، 70 در 50 سانتی متر است.

قرار است این نسخه که یکی از بزرگترین نسخ قرآن موجود در افغانستان است، پس از بازسازی مسجد بزرگ هرات، در این مسجد نگهداری شود.

سعد خطیبی، رئیس انجمن خادمان مسجد بزرگ هرات در این باره گفت: با بازسازی مسجد که طی ماه‌های آینده انجام می‌شود، اتاق ویژه‌ای برای نگهداری و نمایش این قرآن اختصاص داده خواهد شد/.