صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۶۲۳۰۷
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۰

گروه دانشگاه: رئیس جهاد دانشگاهی به همراه دیگر مدیران و مسئولان این نهاد با رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کردند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)٬ به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی، حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی و مسئولان این نهاد با علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار رئیس جهاد دانشگاهی گزارشی از عملکرد واحدهای جهاد دانشگاهی در سراسر کشور به رییس مجلس شورای اسلامی ارایه و برنامه‌های آتی این سازمان را نیز تشریح کرد.

برنامه‌های توسعه‌ای جهاد دانشگاهی بر مبنای نیازهای ملی و استانی و همچنین برنامه‌های اشتغال‌زایی و استفاده از نیروی تحصیل کرده ایرانی و موضوع نگرش بر نظام کمک‌های توسعه‌ای در ایران از محورهای گزارش‌ عملکردی طیبی رئیس جهاد دانشگاهی به لاریجانی بود.

در این دیدار قرنفلی، مشاور رئیس جهاد دانشگاهی و اصغری، رئیس پژوهشکده فناوری اطلاعات جهاد دانشگاهی حضور داشتند.