صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۶۳۰۰۷
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۷

گروه بین‌الملل: گروهی از هکرهای مسلمان با اعلام جنگ علیه داعش و راه‌اندازی کمپین «شمشیرها را خفه کنید» قول دادند تا روز جمعه این گروه تروریستی را از اینترنت حذف کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری heraldsun؛ گروه Di5s3nSi0N که خود را گروه مقاومت اهل سنت نامیده‌اند، پس از حمله به سایت اعماق و انتشار فهرستی از رایانامه‌های این خبرگزاری قول دادند خلافت آنلاین این گروه تروریستی را تا روز جمعه (26 آبان) از هم بپاشند.

هکرهای مسلمان ماه گذشته نیز سرویس ایمیل اتوماتیک این گروه تروریستی را که یکی از اصلی‌ترین کانال‌های ارتباطی این خبرگزاری و طرفداران داعش محسوب می‌شد، از کار انداختند.

خبرگزاری اعماق یکی از منابع اصلی انتشار اخبار مربوط به گروه تروریستی داعش است که سال 2014 میلادی آغاز به کار کرد. 

داعش از طریق این خبرگزاری مسئولیت حمله های تروریستی را در جهان بر عهده می‌گیرد.

خبرگزاری اعماق همچنین برای اطلاع‌رسانی درباره آخرین وضعیت جنگ‌های این گروه تروریستی در خاورمیانه، آفریقا و آسیا مورد استفاده قرار می‌گیرد/.