صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۶۴۲۵۵
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۹

گروه معارف: امام جمعه شهرستان زاهدان گفت: مکتب عاشورا مجموعه‌ای از آموزه‌های حماسی، ارزشی و انسان‌ساز است، بطوری که از نگاه دانشگاهیان، عاشورا یک دانشگاه انسان‌سازی، از نگاه عارفان یک مکتب سرشار از عرفان ناب و از نگاه حماسه‌سازان، عاشورا یک حماسه پرشور است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، آیت‌الله عباسعلی سلیمانی، امام جمعه شهرستان زاهدان شب گذشته، در همایش ملی «قیام عاشورا از دیدگاه اهل سنت» گفت: قیام عاشورا، نه تنها مختص شیعه نیست، بلکه دایره آن از دنیای اسلام نیز فراتر رفته است و هر انسان آزاده‌ای در جهان، شیفته مکتب حسین(ع) می‌شود.
وی بیان کرد: مکتب عاشورا مجموعه‌ای از آموزه‌های حماسی، ارزشی و انسان‌ساز است، بطوری که از نگاه دانشگاهیان، عاشورا یک دانشگاه انسان‌سازی، از نگاه عارفان یک مکتب سرشار از عرفان ناب و از نگاه حماسه‌سازان، عاشورا یک حماسه پرشور است.
امام جمعه زاهدان ادامه داد: حضرت اباعبدالله(ع) برای احیای ارزش‌هایی قیام کردند، که برای هر جامعه‌ای ارزشمند است و برای مبارزه با ظلم و فسادی بپا خاستند، که درد مشترک بسیاری از جوامع بشری است.
وی اظهار کرد: هدف قیام امام حسین(ع) اجرای امر به معروف و نهی از منکر بود، زیرا جامعه اسلامی به تدریج دچار چنان انحرافی شده بود که به راحتی منکر را انجام می‌دادند و معروف به فراموشی سپرده شده بود.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان با بیان اینکه عزیزان اهل سنت نگاهی راهبردی به مساله قیام عاشورا دارند، افزود: اهل سنت نیز اعتقاد دارند که قیام حضرت اباعبدالله(ع)، یک نهضت آزادی خواهی برای نجات اسلام از انحراف بوده است.
آیت‌الله سلیمانی در پایان بیان کرد: امروز وظیفه شیفتگان امام حسین(ع) است که همانند ایشان، امر به معروف و نهی از منکر نکنند و نسبت به فساد و ترویج ضدارزش‌ها بی تفاوت نباشند.