صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۶۴۵۱۳
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۶

گروه بین‌الملل: همایش بین‌المللی «مطالعات نوین ادبی در اعجاز و بیان قرآن» فروردین‌ماه سال آینده در «امان»، پایتخت اردن برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری m-a-arabia.com؛ این همایش به همت دانشکده ادبیات عرب دانشگاه تکنولوژی «الطفیله» اردن در روزهای 14 تا 16 فروردین‌ماه سال آینده(1397) برگزار خواهد شد.

همایش قرآنی امان به منظور تقویت مطالعه و پژوهش در شیوه‌های بیان آیات قرآن با داستان‌ها و قصص قرآنی و بررسی اهمیت چنین پژوهش‌ها‌یی در درک مفاهیم کلام وحی و عملی‌کردن قرآن در زندگی برگزار می‌شود.

کارشناسان حوزه مطالعات قرآنی و ادبی از کشورهای مختلف در همایش امان حضور یافته و با موضوع همایش به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.

«ادبیات گفت‌وگو در قصص قرآن»، «تصویر زن در داستان‌های قرآنی»، «شخصیت‌سازی در قصص قرآن»، «مکان و نمادهای مکانی در داستان‌های قرآنی»، «نماد در داستان‌های قرآنی» و «قصص قرآنی در کتب تفسیری» از محورهای همایش اردن اعلام شده است.

همچنین در حاشیه همایش جلسات پژوهشی با موضوعات دینی، سیاسی و اجتماعی با حضور کارشناسان و اندیشمندان برگزار خواهد شد/.