صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۶۴۵۵۹
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۳

گروه بین‌الملل: انجمن قرآنیان بصره محفلی قرآنی با حضور قاریان برجسته قرآن کریم به مناسبت سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص) در مسجد جامع «الملاک» برگزار کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری قرآنی «قاف»؛ این مراسم قرآنی دیروز جمعه (26 آبان‌ماه) با حمایت و نظارت «شیخ علی مظفر»، نماینده آیت‌الله سیستانی در مسجد «الملاک» بصره برگزار شد.

در این محفل نورانی که به مناسبت سالروز رحلت پیامبر(ص) برگزار شد، «محمد ستار» قاری نوجوان عراقی، «محمد نزار»، از دیگر قاریان این کشور و «قاسم مالکی» رئیس انجمن قرآنیان بصره به تلاوت قرآن کریم پرداختند.

در پایان نیز «عبدالناصر حرک»، قاری مصری و فارغ‌التحصیل دانشگاه الازهر مصر در رشته معارف اسلامی آیاتی از قرآن کریم را تلاوت کرد.

انجمن قرآنیان بصره، فعالیت‌های قرآنی متنوعی همچون محافل، مسابقات قرآن و دوره‌های قرآنی اجرا و برگزار می‌کند و مراسم مسجد جامع الملاک سومین محفل قرآنی بود که به میزبانی این انجمن با حضور یکی از قاریان خارج از عراق برگزار شد/.