صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۶۶۱۵۷
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۱

گروه بین‌الملل: اداره امور دینی و اوقاف الجزیره، پایتخت الجزایر با برگزاری مسابقات قرآن و حدیث به استقبال سالروز میلاد پیامبر(ص) رفته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری رسمی الجزایر، سید زهیر بوذراع، مدیر امور دینی و اوقاف استان الجزیره، پایتخت الجزایر در این باره گفت: این مسابقات در راستای فعالیت‌های دینی و فرهنگی ویژه گرامیداشت میلاد نبی مکرم اسلام(ص) در تعدادی از مساجد پایتخت الجزایر برگزار شده است.

وی افزود: این مسابقات از دوشنبه(29 آبان‌ماه) آغاز شده و هدف از آن تشویق حافظان قرآن و حدیث به ثبات قدم در مسیر فعالیت‌هایشان است.

بوذراع تصریح کرد: بانوان و آقایان 12 تا 25 در این رقابت‌ها حضور یافته و در 6 رشته با یکدیگر رقابت کرده‌اند.

وی همچنین بیان کرد: جوایز ارزنده‌ای برای مسابقات قرآن و حدیث در نظر گرفته شده است که در شب میلاد پیامبر(ص) در مسجد جامع الجزایر توزیع می‌شود/.