صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۶۶۴۵۰
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۹

گروه بین‌الملل: آمارهای رسمی حکایت از وفات بیش از 13 هزار بیمار یمنی به دلیل بسته شدن فرودگاه بین‌المللی صنعا توسط ائتلاف متجاوز سعودی دارند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری العالم، آمارهای رسمی نشان می‌دهند که بیش از 13 هزار و 400 بیمار یمنی به دلیل بسته‌شدن فرودگاه بین‌المللی صنعا توسط ائتلاف متجاوز سعودی، فوت شده‌اند.

مسئولان بخش بهداشت و سلامت یمن هشدار داده‌اند که بیمارستان‌های این کشور به دلیل کمبود وسایل و مواد پزشکی که ناشی از محاصره یمن توسط ائتلاف سعودی است، در معرض خطر تعطیلی قرار گرفته‌اند.

لازم به ذکر است، در پی فشارهای بین المللی، سرانجام عربستان از محاصره گذرگاه‌های یمنی عقب‌نشینی کرد و به سازمان ملل اطلاع داد که فرودگاه بین‌المللی صنعا و دو بندر حدیدة و صلیف در غرب یمن را بازگشایی می‌کند/.