صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۶۹۵۶۹
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۰

گروه بین الملل: مسلمانان نیوزیلند با راه‌اندازی کمپینی در فیس‌بوک از رستوران کی‌اف‌سی (KFC) خواستند غذای حلال هم در این رستوران سرو شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری newshub؛ مسلمانان نیوزیلند صفحه‌ای را در شبکه اجتماعی فیس‌بوک راه‌اندازی کرده‌اند که در آن نوشته شده: ما مسلمانان از رستوران کی‌اف‌سی می‌خواهیم غذاهای حلال نیز سرو کند.


بسیاری از مسلمانان با گذاشتن کامنت، حمایت خود را از این کمپین اعلام کرده‌اند.


اعطای گواهینامه حلال به محصولات غذایی در نیوزیلند بر عهده فدراسیون انجمن‌های اسلامی این کشور است و وزارت صنایع استانداردهای ویژه‌ای را برای تولیدات گوشت حلال تعیین کرده است.


کی‌اف‌سی نام یک رستوران زنجیره‌ای آمریکایی است که در سال ۱۹۵۲ توسط کلونل هارلند ساندرز (Colonel Harland David Sanders) در ایالت کنتاکی آمریکا آغاز به کار کرد و اکنون در بیش از یکصد کشور جهان دارای بیش از سیزده هزار رستوران است.


جمعیت مسلمانان نیوزیلند بیش از ۳۰ هزار نفر برآورد می‌‌‌شود که از ۳۵ کشور مختلف به این سرزمین آمده‌اند/.