صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۷۰۱۹۰
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۸

گروه بین‌الملل: نمایشگاه عکس با عنوان «سفرهای مکه» با چشم‌اندازی تازه به مکه در موزه ناحیه بروکلین (Brooklyn) در شهر نیویورک آمریکا در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری bkreader؛ این نمایشگاه دهم آذرماه افتتاح شد و تا ماه آوریل سال 2018 (فروردین 97) ادامه خواهد داشت.


نمایشگاه شامل عکس‌هایی از کعبه و ساکنان مکه همراه با نمایش 6 فیلم روی صفحه دیجیتال و مجسمه مغناطیسی کعبه توسط احمد ماتر، عکاس مسلمان است.


وی که قبلا به حرفه پزشکی مشغول بود پروژه عکس سفرهای مکه را در سال 2008 آغاز کرد و در این مدت کارهای توسعه و نوسازی این شهر را با دوربین ثبت کرد.


نمایشگاه بروکلین تآثیر توسعه مجدد شهر مکه و نوسازی‌های صورت گرفته در این شهر را با تمرکز روی کعبه و وضعیت زندگی و کار شهروندان مکه به نمایش گذاشته است/.