صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۷۱۸۰۵
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۸

گروه بین الملل: جشن بین‌المللی میلاد نبی اکرم (ص) در جزیره لامو (Lamu) در کنیا با حضور 20 هزار شرکت‌کننده به مدت چهار روز برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری nation؛ این جشن امروز سه‌شنبه (21 آذر) آغاز شده و تا جمعه (24 آذر) ادامه خواهد داشت.


عیدروس محسن، از مسوولان برگزاری این جشن گفت: مسلمانان از سراسر کنیا و کشورهای دیگر از جمله تانزانیا، یمن، جزایر کومور، امارات و بریتانیا برای شرکت در این جشن راهی منطقه گردشگری لامو شده‌اند.


وی افزود: انتظار می‌رود امسال حدود 20 هزار مهمان در جشن میلاد شرکت داشته باشد.


جزیره لامو یکی از قدیمی‌ترین مراکز تمدنی در شرق آفریقا و یکی از نخستین نقاطی است که ساکنان آن اسلام را پذیرفتند و برخی از کهن‌ترین مساجد و مراکز اسلامی آفریقا در این جزیره قرار دارند.


در این جزیره کوچک که به دلیل به دلیل وضع طبیعی آن هیچ وسیله نقلیه‌ای نمی تواند در آن تردد کند، یک حوزه علمیه قوی به مدیریت عیدروس فعال است. وی که اصالتا اهل یمن است همزمان با انقلاب اسلامی شیعه شده‌ است.


این جزیره میدان بزرگی دارد که در روز عاشورا محل تجمع شیعیان و سایر محبان اهل بیت (ع) است/.