صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۷۲۳۶۳
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۸

گروه جامعه: جشن‌های عبادت با عنوان «دوست من نماز» در فرهنگسرای قرآن برگزار می‌شود.

‌به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، فرهنگسرای قرآن به‌منظور بزرگداشت و اهمیت مسئله نماز و عفاف جشن‌های تکلیف را ویژه دختران نه ساله برگزار می‌کند.

این جشن‌ها که همه ساله از ابتدای سال تحصیلی آغاز می‌شود در سال 96 نیز با شروع ماه ربیع الاول میزبان دانش‌آموزان خواهد بود تا آنها یک روز به یادماندنی و شاد را در این مجموعه قرآنی تجربه کنند.

این مراسم خاطره‌انگیز شامل استقبال از مدعوین با حضور عروسک‌های محبوب و دوست داشتنی‌، برپایی نماز همراه با روحانی محبوب کودکان، اجرای برنامه‌های مفرح با مضامین دینی و اجتماعی در قالب مسابقه، نمایش با حضور گروه هنری هدی و امثال این برنامه‌ها است.

تمامی مدیران مدارس شهر تهران برای هماهنگی و رزرو این برنامه که از 20 آذرماه تا پایان سال تحصیلی 96-97 در فرهنگ سرای قرآن برگزار می‌شود‌، می‌توانند با شماره تلفن‌های 55765888 و 09370526445 تماس بگیرند.