صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۷۶۷۸۹
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۹
اسکای نیوز مدعی شد؛

گروه بین‌الملل: اسکای نیوز از کشته‌شدن «یاسر فیصل احمر» از رهبران جنبش انصارالله یمن به همراه 30 نفر دیگر در ساحل غربی این کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)؛ خبرنگار «اسکای نیوز» عربی مدعی شد که در پی بمباران دیروز مناطق مختلف یمن توسط جنگده‌های ائتلاف متجاوز عربی به رهبری عربستان سعودی، یاسر فیصل احمر از رهبران جنبش حوثی به همراه 30 تن دیگر کشته شدند.

بر این اساس، محمد حسن سوسوه، از رهبران میدانی جنبش حوثی یمن نیز در درگیری‌های با مزدوران سعودی ـ اماراتی در استان «بیضاء» کشته شد.

این در حالی است که خبرنگار اسکای نیوزهمچنین مدعی شد که مزدوران یمنی توانستند بر شهر «ارحب» واقع در شمال صنعا، پایتخت یمن سیطره و تسلط یابند.

ائتلاف متجاوز عربی به رهبری عربستان سعودی در جدیدترین جنایات خود دیروز (5 دی‌ماه) بازاری را در منطقه «التعزیه» استان تعز واقع در جنوب غرب یمن هدف قرار دادند که در پی آن بش از 100 نفر از غیرنظامیان یمنی کشته و یا زخمی شدند/.