صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۷۸۲۶۹
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۴

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت کردستان در کمیته قرآنی ستاد دهه فجر امسال این استان همراهی و مشارکت دارد.

ژاله حیدری، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت کردستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: این اتحادیه به عنوان یکی از اعضا در کمیته قرآنی ستاد دهه فجر امسال استان حضور دارد.
وی عنوان کرد: بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های قرآنی استان به منظور ارتقای کیفی و کمی برنامه‌های قرآنی ایام دهه فجر و همچنین رونق برنامه‌های قرآنی دستگاه‌ها با استفاده از توان و پتانسیل مؤسسات قرآنی از دیگر اهداف مشارکت اتحادیه در این کمیته است.
حیدری با اشاره به اینکه نخستین جلسه این کمیته به زودی برای دریافت برنامه‌های دستگاه‌های مشارکت‌کننده تشکیل می‌شود، بیان کرد: همچنین اتحادیه نیز در نظر دارد تا برنامه‌هایی چون محافل قرآنی، دیدار با خانواده شهدا، دیدار با نماینده ولی‌ فقیه استان و طرح‌های قرآنی را اجرایی کند.