صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۷۸۵۰۳
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۸
امیری خبر داد:

گروه مسابقات: مسئول دبیرخانه ستاد مرکزی طرح ملی حفظ قرآن سازمان اوقاف از ثبت‌ نام 32 هزار نفر برای شرکت در آزمون حفظ و مفاهیم قرآن کریم خبر داد و گفت: براساس پیش‌بینی‌ها روند ثبت‌ نام تا پایان دی ماه تمدید می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، محمد امیری، مسئول دبیرخانه ستاد مرکزی طرح ملی حفظ قرآن سازمان اوقاف درباره ثبت نام آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن که از هجدهم آذرماه آغاز شده، گفت: از ابتدای ثبت نام تاکنون 32 هزار نفر برای شرکت در این آزمون در سایت www.quranedu.ir ثبت‌ نام کرده‌اند.
وی با بیان اینکه 25 هزار نفر معادل 78 درصد در رشته حفظ قرآن کریم ثبت‌ نام کرده‌اند، تصریح کرد: 15 درصد یعنی 5 هزار نفر نیز در رشته ترجمه و مفاهیم قرآن کریم ثبت‌ نام کرده‌اند.
مسئول دبیرخانه ستاد مرکزی طرح ملی حفظ قرآن سازمان اوقاف اظهار کرد: یک هزار و 100 نفر در رشته معارف اهل‌بیت(ع) و 738  نفر در رشته انس با قرآن کریم ثبت‌ نام کردند.
امیری با اشاره به اینکه ثبت‌ نام در این آزمون در روزهای پایانی افزایش می‌یابد، خاطرنشان کرد: براساس پیش‌بینی‌ها روند ثبت‌ نام تا پایان دی ماه تمدید خواهد شد.
یادآور می‌‌شود، ثبت‌ نام در آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم از هجدهم آذرماه آغاز شده و تا بیستم دی ماه ادامه دارد.
لازم به ذکر است، آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم با مشارکت و همکاری معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان اوقاف و امور خیریه پنجشنبه، دهم اسفندماه در سراسر کشور برگزار می‌شود.