صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۷۸۵۲۱
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۵

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس ارشاد اسلامی لنده از برگزاری جشنواره استانی «عکس قرآنی» طی اسفندماه در این شهرستان خبر داد.

اسماعیل زارعی، رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی لنده در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، اشاعه و ترویج فرهنگ قرآن و عترت، گسترش فعالیت‌های فرهنگی و هنری مرتبط با قرآن، برنامه‌ها و مناسبت‌های دینی و مذهبی و شناسایی، معرفی و تجلیل از پدیدآورندگان آثار برتر فرهنگی، هنری در زمینه قرآن و عترت را از اهداف برگزاری جشنواره عنوان کرد.
وی برنامه‌های فرهنگی و هنری مرتبط با موضوعات قرآنی و ائمه اطهار(ع)، محافل قرآنی، جشنواره‌ها و سوگواره‌های دینی و مذهبی را از جمله موضوعات جشنواره ذکر کرد.
رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی لنده با اشاره به اینکه شرکت برای عموم آزاد است و محدودیت سنی وجود ندارد، اضافه کرد: محدودیتی در تعداد آثار ارسالی نیست، آثار ارسالی را با آخرین خروجی دوربین بر روی لوح فشرده ارسال کنید و مشخصات کامل شناسنامه‌ای، آدرس و شماره تماس به همراه لوح فشرده ارسال شود.
زارعی مهلت ارسال آثار را 20 بهمن‌ماه دانست و تصریح کرد: آثار برتر جشنواره تجلیل خواهند شد، ضمن اینکه شماره تماس جشنواره 09171485682 و 32464085 است.