صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۸۰۱۹۹
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۳

کانون خبرنگاران نبأ: سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان لردگان از استقبال پرشور نوجوانان روستای کهیان لردگان از برنامه‌های قرآنی این روستا خبر داد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، احمدرضا خدری، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان لردگان از استقبال پرشور نوجوانان روستای کهیان لردگان از برنامه‌های قرآنی این روستا به‌ویژه دوره آموزش روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم در مسجد صاحب الزمان(عج) این روستا خبر داد.

وی افزود: با توجه به استقبال پرشور دانش‌آموزان و نوجوانان از برنامه‌های قرآن کریم، تلاوت روزانه یک صفحه از کلام وحی بعد از نماز مغرب و عشا، تفسیر آیات موضوعی قرآن کریم در مسجد صاحب‌الزمان(عج) این روستا و با تدریس حجت‌الاسلام عبدالمحمد طهماسبی در حال برگزاری است.

خدری تصریح کرد: دوره آموزشی روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم از برنامه‌های قرآنی است که با استقبال پرشور نوجوانان روستای کهیان روبرو شده است. این دوره در 46 ساعت برگزار می‌شود قواعد روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم به قرآن‌آموز آموزش داده می‌شود و پس از پایان دوره به قبول‌شدگان گواهی پایان دوره سطح 2 (روان‌خوانی قرآن کریم) از طرف اداره تبلیغات اسلامی شهرستان لردگان اعطا می‌شود.

یادآور می‌شود، این دوره روزهای پنجشنبه و جمعه بعد از نماز مغرب و عشا و با تدریس حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالمحمد طهماسبی از قاریان و روحانیون مستقر فعال شهرستان در روستا کهیان در حال برگزاری است.