صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۸۳۸۴۵
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۸

گروه بین‌الملل: مسجد استکهلم به صورت شبانه هدف حمله اسلام‌ستیزانی قرار گرفت که اقدام به کشیدن صلیب‌های شکسته بر روی در و دیوار این مسجد کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری The Local؛ مسئولان مسجد استکهلم تصویری از در ورودی این مسجد را که بر روی آن صلیب‌های شکسته به رنگ آبی اسپری شده در فیسبوک منتشر کردند.

محمود خلفی، امام جماعت مسجد گفت: این حمله گسترده بوده و علاوه بر نمای مسجد، پله‌ها و پشت مسجد نیز اسپری شده است.

به گفته خلفی، مسجد استکهلم 22 بار تنها در سال 2017 هدف حمله قرار گرفته است.

وی افزود: ما به طور مکرر درخواست کرده‌ایم که دوربین‌‌های امنیتی برای این مسجد نصب شود اما هربار با درخواست ما مخالفت شده است. ما آماده‌ایم با مسئولان برای پیدا کردن یک راهکار عملی همکاری کنیم.

چندی پیش نیز مرکز اسلامی امام علی(ع) سوئد که یکی از بزرگ‌ترین مراکز و مساجد شیعیان این کشور به شمار می‌رود، بر اثر حمله افراد تندرو به آتش کشیده شد. مسجد و مرکز اسلامی شهر «کارلستاد» (Karlstad) در جنوب غربی سوئد نیز ماه گذشته با بمب دست‌ساز هدف قرار گرفت/.