کاتسومی تاکانو، از مسئولان فرهنگی ژاپن در سخنانی در خصوص اهمیت همایش و توجه به بازار محصولات غذایی در منطقه اشاره کرد.
در ادمه نیز، خانم آکی یوشی تاتسوسه، قائممقام رئیس معاونت غذایی سازمان توسعه تجارت خارجی (jetro) به بیان شرایط و وضعیت موجود محصولات مواد غذایی در منطقه و بازار و جایگاه ژاپن در مبادلات تجاری مرتبط با این موضوع به ویژه در کشورهای اندونزی، مالزی، عربستان و امارات پرداخت.
دیوسالار، رایزن فرهنگی کشورمان هم در سخنانی با اشاره به ظرفیتهای عظیم ایران در زمینههای مختلف به ویژه فرهنگی و سوابق همکاریها و تبادلات تاریخی با ژاپن گفت: ایران در ارتباط با تولید، واردات و صادرات محصولات حلال ظرفیت ارزشمندی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: با توجه به مراودات دو جانبه در حوزههای مختلف به ویژه در ارتباط با موضوعات فرهنگی که بسترساز شناخت هرچه بیشتر دو ملت از یکدیگر است، میتوان همكاریها را توسعه داد.
دیوسالار در پایان اظهار امیدواری کرد توجه بیشتری به بهرهبرداری از ظرفیت بازار حلال برای بهرهمندی هرچه بیشتر از این بازار فراهم شود/.