صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۸۵۵۰۵
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۴
در زابل؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره تربیت مربی قرآن کودک و نوجوان ویژه خواهران طلاب طی پنجم و ششم بهمن‌ماه در زابل برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن صیادی، مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت خادم‌الرضا(ع) کوثر شهرستان زابل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: دوره تربیت مربی کودک و نوجوان ویژه خواهران طلاب از ابتدای بهمن‌ماه تا جمعه، ششم همین ماه برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه دوره فوق با تدریس حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی‌منش، کارشناس مسائل مذهبی همراه بود، اظهار کرد: این دوره به مدت 45 ساعت آموزشی در قالب تئوری و به صورت کارگاه روش تدریس انجام گرفت.
صیادی عنوان کرد: این دوه با مشارکت حوزه علمیه بانوان شهرستان زابل و با همکاری مؤسسه خادم‌الرضا(ع) کوثر برپا شد که در پایان دوره از شرکت‌کنندگان آزمون گرفته می‌شود و به افرادی که حد نصاب لازم را کسب کرده باشند، گواهینامه اعطا می‌شود.
یادآور می‌شود، مؤسسه خادم‌الرضا(ع) کوثر شهرستان زابل در خیابان فردوسی، بین فردوسی ۲۵ و ۲۷ قرار دارد.