صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۸۵۶۴۷
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۷

گروه ادب: انتشارات مدرسه با هدف بازخوانی آثار قدیمی ادبیات فارسی که برای کودکان خلق شده‌اند، مجموعه‌ «گنجینه تاریخ ادبیات کودک و نوجوان ایران» را منتشر می‌کند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی انتشارات مدرسه، این موسسه در مجموعه‌ای که حدود بیست جلد خواهد شد، گزیده‌ای از آثار منتشر شده برای کودکان، که عمدتاً در دوره قاجار برای نخستین بار به چاپ رسیده‌اند، را با شیوه‌ای جدید بازنشر خواهد کرد.
در این مجموعه که به دبیری سیدعلی کاشفی خوانساری منتشر می‌شود، کتاب‌هایی چون «احمد»، «مسائل الحیات»، «اخلاق مظفری»، «مثنوی الاطفال»، «سلیم جواهری»، «رساله تربیت» و... با مقدمه تحلیلی و شرح و توصیف کتاب‌ها، که توسط نویسندگان و پژوهشگران تهیه و تنظیم می‌شود، منتشر خواهد شد.
ازجمله نویسندگان همکار این مجموعه می‌توان به محمد جعفری قنواتی، مسعود کوهستانی‌نژاد، نرگس پدرام، حمیدرضا شاه‌آبادی، اسفندیار معتمدی، کوروش نوروزمرادی، پیوند فرهادی و... اشاره کرد.
یادآور می‌شود؛ حداقل پنج عنوان از کتاب‌های این مجموعه تا پایان سال جاری وارد بازار خواهد شد.