صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۸۷۱۹۳
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۷

گروه بین‌الملل: در اثر انفجار یک بمب در شمال بغداد یک از تن از شهروندان عراقی کشته و دو تن دیگر زخمی شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری سومریه نیوز؛ منابع خبری اعلام کردند: این  انفجار صبح امروز (11 بهمن ماه) در نزدیکی یک محل تجاری در منطقه تاجی در حومه شمالی بغداد رخ داد که در اثر آن یک  تن کشته و دو تن دیگر زخمی شدند.

منابع خبری از تردد اتومبیل‌های اورژانس و پلیس به این منطقه خبردادند.

همچنین یک منبع امنیتی در کرکوک از انفجار یک منزل بمب گذاری شده در منطقه الرشاد واقع در 35 کیلومتری جنوب بغداد خبر داد.

براساس این گزارش این حادثه در حین امن سازی خانه‎های این منطقه از عناصر برجای مانده از داعش رخ داد که در اثر آن  دو تن از نیرهای پلیس کشته و دو تن دیگر زخمی شدند.

این منبع خبری که خواست نامش فاش نشود، افزود: نیروهای امنیتی پیکر کشته شدگان را به پزشکی قانونی و مجروحان را به بیمارستان منتقل کرند.

 گفتنی است؛ افراد برجای مانده از گروه ترویستی داعش در مناطق جنوب غربی کرکوک اقدام به بمب گذاری‎های متعددی در این منطقه می‌کنند که کشته و زخمی شدن شهروندان و نیروهای امنیتی را به دنبال دارد/.