صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۸۷۵۳۴
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۸

گروه حوزه‌های علمیه: مراسم تجلیل از برگزیدگان اولین جشنواره ادبی سیدعلی مدنی با حضور علما و فضلای حوزه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا)، مراسم اختتامیه اولین جشنواره ادبی سیدعلی مدنی از سلسله برنامه‎های همایش نقش ادبیات در استنباط امروز ۱۲ بهمن با حضور مدیر حوزه‌های علمیه و اساتید تراز اول حوزه و به همت موسسه ادیب فقه جواهری برگزار شد.

در این مراسم، آیت‌الله استادی دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه کشور در سخنانی با اشاره به اهمیت زبان‌دانی حوزویان بر لزوم رعایت قواعد حساس این عرصه تاکید کرد.

در ادامه این مراسم آیت‌الله علیدوست از اساتید برجسته حوزه و دبیر علمی این همایش در سخنانی به قواعد و بایسته‌های مفهوم‌شناسی در حوزه ادبیات پرداخت.
دبیر جشنواره ادبی سیدعلی خان مدنی بیان کرد: ۱۰۰ اثر به دبیرخانه رسیده است که در اقدامی مناسب در اختیار پژوهشگران قرار می‌گیرد؛ دو سمینار قبل به شکل سمیناری برگزار شد، ولی امسال یک جشنواره نیز در این رابطه برگزار شد.

وی گفت: در سمینار‌های دیگر، شخصیت‌های ادبی دیگر مورد تجلیل قرار می‌گیرند، ولی بنای این همایش بر ملی بودن است؛ البته ممکن است به دلیل تقاضای دیگر کشور‌ها این همایش در حوزه فراملی برگزار شد.

علیدوست اظهار کرد: در این آثار رسیده، عمدتا تتبع به چشم می‌خورد و جوانانی از برادران و خواهران طلبه و فاضل تحقیق خوبی انجام دادند، ولی به موازات این تحقیق، تحلیل و مدیریت و خلق اندیشه‌های جدید کمتر به چشم می‌خورد.

وی گفت: باید برخی از مطالب و برخی از تغییرات در آموزش حوزه رخ دهد که خود را در پژوهش‌ها نشان دهد؛ جای مدیریت و خلق مباحث جدید قدری خالی است و باید در آینده نسبت به این مطلب اقدام شود.

اعرافی آخرین سخنران این مراسم بود که در سخنانی به ذکر فعالیت‌های حوزه در عرصه‌های مختلف توسعه علمی و همچنین بایسته‌های زبان‌دانی در حوزه پرداخت.

در پایان این مراسم با حضور آیت‌الله اعرافی، آیت‌الله علیدوست و آیت‎الله قائنی مراسم رونمایی از کتاب آیت الله ربانی بیرجندی با عنوان «آئینه فقه» و همچنین تجلیل از برگزیدگان اولین جشنواره سیدعلی مدنی برگزار شد.