صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۸۷۶۴۲
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۵

گروه بین‌الملل: سفر گروهی از قاریان و علمای دانشگاه الازهر مصر به عراق و تشرف آنها به مراقد اهل بیت(علیهم السلام) در این کشور خشم سلفی های مصر را برانگیخت.

 به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از شفقنا؛ این موضوع انتقاد تند یک ائتلاف سلفی در مصر را در پی داشت و از الازهر و وزارت اوقاف این کشور خواستند در این قضیه تحقیق کنند.

براساس این گزارش، ناصر رضوان، بنیانگذار ائتلاف سلفی «خیر الامه» در بیانیه‌ای گفت: از الازهر شریف می‌خواهیم درباره سفر هیئت منسوب به این دانشگاه و اداره اوقاف مصر به عراق و زیارت از اماکن مقدسه شیعیان و دیدار با شخصیت‌های شیعیان از جمله عبدالمهدی کربلایی و آیت‌الله محمدسعید حکیم توضیح دهد.

وی افزود: سفر هیئت منسوب به الازهر به عراق  در حالی صورت گرفته که شیخ الازهر مخالفت خود را با نیروهای بسیج مردمی اعلام کرده و الازهر نیز سفر قاریان مصری به کشورهای شیعی را ممنوع کرده بود.

این عضو سلفی‌های مصر در پایان بیانیه خود با طرح این سؤال که آیا رفتن این افراد به عراق با موافقت الازهر بوده یا بدون موافقت آن؟، از نهادهای دینی در این کشور خواست آنچه ابهامات این قضیه خواند را برای افکار عمومی تشریح کنند/.