صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۸۸۰۹۹
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۴

گروه معارف: نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری گفت: در دهه فجر ضمن برشمردن نعمت‌های این انقلاب باید از تبیین نقش اساسی و قاطع ولایت در پیروزی و ضرورت تداوم این تبعیت بصیرانه سخن گفت و نسل جدید را با این مبانی سرنوشت‌ساز آشنا کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، آیت‌الله «سیدرحیم توکل» نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری به مناسبت سی و نهمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی پیامی صادر کرد.
در این پیام آمده است: فاطمیه اول مقارن شد با دهه  مبارک فجر، فجری که با محبت و عشق به اول مظلومه عالم و اول مظلوم عالم به پیروزی رسید و دهه فجر میراث گرانقدر زهرای بتول و نتایج رنج‌هایی است که اهل بیت عصمت و طهارت در راه شکل دادن حکومت الله و اجرای احکام اسلام متحمل شدند و شهادت را برای این آرمان بلند برگزیدند.
پاره تن نبی مکرم اسلام، فدایی امام زمان خود بود و برای منویات اسدالله‌الغالب از جان شیرین خود درگذشت و شهادت در راه خدا به‌منظور حاکمیت ولایت و امامت را برگزید و دهه فجر یادآور رشادت و رهبری فرزند شایسته حضرت زهرا (س) است.
در این دهه باید ضمن برشمردن نعمت‌های این انقلاب، از تبیین نقش اساسی و قاطع ولایت در پیروزی و ضرورت تداوم این تبعیت بصیرانه سخن گفت و نسل جدید را با این مبانی سرنوشت‌ساز آشنا کرد.
ایام فاطمیه، هنگامه بیان تحلیلی نقش حضرت صدیقه طاهره در ولایت‌پذیری و تلاش مجاهدانه آن عطیه الهی در شکل‌دادن جریان مبارزه با زشتی‌ها و حاکمیت نظام اسلامی است و دهه فجر، نتیجه تاثیر فاطمیه بر فرهنگ و سرنوشت ملت ایران و نیل به سعادت و سیادت و رهایی از قیود شیطانی و دست‌یابی به عزت و عظمت است و شرط رسیدن به نقطه مورد نظر صدیقه طاهره (س)، تمسک به حبل‌الله متین، قرآن و عترت و دوری از تزویرگران و منافیان است.