صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۱۴۹۴
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۴

گروه فعالیت های قرآنی – رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ارومیه گفت : سوگواره یاس نبوی از تاریخ 27 بهمن ماه تا یکم اسفند ماه در بقاع متبرکه و به صورت شاخص در دو امامزاده محمد ابراهیم و امامزاده غریب حسن (ع) برگزار خواهد شد.

علی بابایی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ارومیه در گفت و گو با ایکنا از آذربایجان غربی با بیان اینکه این مراسم از 27 بهمن ماه تا یکم اسفند ادامه دارد، بیان کرد : مراسم اصلی روز یکم اسفند ماه مصادف با روز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در امامزاده غریب حسن (ع) برگزار می شود.
وی افزود : چهار برنامه کلی در این مراسم سوگواری برگزار می شود که شامل برنامه شب شهادت، صبح روز شهادت، عصر شهادت و شام غریبان خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه برنامه عصر شهادت با عنوان همایش رهروان یاس نبوی ویژه خواهران برگزار خواهد شد، بیان کرد : امید است بتوانیم مراسم شب شعر فاطمی را نیز در برنامه های خود داشته باشیم.
بابایی گفت : برگزاری مسابقه یاس نبوی، مراسم مداحی، سخنرانی مبلیغن دینی که از سوی سازمان حضور خواهند داشت از جمله برنامه های این مراسم سوگواری است.

انتهای پیام