صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۱۷۷۰
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۳

گروه معارف- امام جمعه کنگاور گفت: کسی که شعائر و نشانه‌های خداوند را تعظیم کند نشانه تقوای اوست و ارزش حقیقی انسان با طهارت دل او سنجیده می‌شود.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، جلسه برنامه‌ریزی ایام شهادت حضرت زهرا(س) در دفتر امام جمعه شهرستان کنگاور باحضور رئیس اداره تبلیغات اسلامی، اوقاف و امور خیریه، نماینده حوزه علمیه حضرت ولیعصر(عج)، هیئت امنای چند مسجد و مداحان اهل‌بیت(ع) این شهرستان برگزار شد.
در این جلسه حجت‌الاسلام لروند، امام جمعه شهرستان کنگاور برپایی مجالس عزاداری حضرت زهرا(س) را تکلیف الهی، شرعی و عقلی دانست و گفت: کسی که شعائر و نشانه‌های خداوند را تعظیم کند نشانه تقوا و پاکی اوست و ارزش حقیقی انسان با طهارت دل سنجیده می‌شود، در این مسیر وجود ائمه(ع) از نشانه‌های بی‌بدیل خداوند و شعائر حقیقی الهی هستند که باید به صحیح‌ترین وجه بزرگ داشته شوند.


وی افزود: ائمه معصومین(ع) شناسنامه هویت و هستی ما هستند و این ابراز اراد‌ت‌ها و برگزاری مجالس به سبب توفیقی است که نصیب ما می‌شود.
امام جمعه کنگاور تصریح کرد: بزرگداشت ایام فاطمیه از مصادیق شعائر الهی است.
حجت‌الاسلام لروند اظهار کرد: زنده نگه داشتن فاطمیه در حقیقت استوار نگه داشتن ستون ولایت به‌عنوان اصل اساسی اسلام است.