صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۵۳۷۳
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۳

گروه بین‌الملل ــ شرکت‌‌کنندگان در نشست بین‌المللی «صنعت تروریسم و سازوکارهای مقابله با آن»، در بیانیه پایانی این نشست بر ضرورت پیگرد بین‌المللی و جدی کشورهای حامی تروریسم تأکید کردند.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری صدی‌البلد؛  بیست و هشتمین نشست شورای عالی امور اسلامی با عنوان «صنعت تروریسم و سازوکارهای مقابله با آن»،  روزهای دوشنبه و سه‌شنبه(7 و 8 اسفندماه) سال جاری با حضور علما، اندیشمندان و صاحب‌نظران مسلمان بیش از 50 کشور در قاهره برگزار شد.

شر‌کت‌کنندگان در این نشست عصر دیروز با صدور بیانیه‌ای تأکید کرد که منافع کشورها در تضاد با مقاصد دین نیست و هر اقدامی که تقویت‌کننده دولت ملی است، در دستورات دین نیز قرار دارد.

همچنین در بیانیه پایانی این نشست بر ضرورت اعطای اولویت به حمایت از پروژه دولت ملی برای مقابله با تروریسم و چالش‌های پیش‌رو در مواجهه با این پدیده تأکید شد.

علما و اندیشمندان حاضر در این نشست تأکید کردند که باید این آگاهی‌بخشی ایجاد شود که مقابله با پدیده تروریسم، تنها مسئولیت نظام‌های حاکم بر کشورها نیست، بلکه بخشی از مسئولیت فرد در جامعه به شمار می‌رود و مشارکت فعال برای مقابله با آن و نیز ایجاد روحیه مسئولیت اجتماعی ضد افراط از وظایف جامعه به شمار می‌رود.

تمرکز بر بیان خطرات اقتصادی تروریسم و اثرات منفی آن بر زندگی افراد، ایجاد فضای مقابله با این پدیده برای نابودی گروه‌های تروریست و فرهنگ‌سازی مقاومت جامعه علیه این پدیده، ایجاد فضایی بین‌المللی به منظور پیگرد جدی و حقیقی حامیان مالی و فکری این پدیده، خشکاندن منابع مالی ملی و بین‌المللی تروریسم، بهره‌گیری از شبکه‌های اجتماعی برای مقابله با این پدیده و نیز پاسخ‌گویی به ادعاهای گروه‌های تندرو از طریق استدلال صحیح و ضرورت اهتمام به اعتدال و میانه‌روی از دیگر عناوین این بیانیه بود.

انتهای پیام

 

 

 

انتهای پیام