صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۵۹۰۰
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۹

بازی كامپیوتری «دفاع مقدس» كه توسط واحد رسانه‌های الكترونیك حزب‌الله تولید شده است، در بیروت رونمایی شد.

به گزارش ایکنا به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در بیروت؛ طی مراسمی كه در هتل الساحه بیروت، با حضور محمد فنیش وزیر جوانان و ورزش لبنان برگزار شد، از بازی كامپیوتری «دفاع مقدس» كه توسط واحد رسانه‌های الكترونیك حزب‌الله تولید شده است، رونمایی شد.

این بازی كامپیوتری كه با شعار «حمایت از میهن و مقدسات» تولید شده است،‌ یك بازی سه بعدی درباره رویارویی مقاومت با جریانات تكفیری و تروریستی و پروژه آمریكایی صهیونیستی در منطقه و در عین حال، اقدامی در مقابله با بازی‌های كامپیوتری ساخته مراكز استكباری است كه با هدف اثرگذاری بر كودكان و جوانان ملت‌های مسلمان منطقه صورت می‌گیرد و نبرد رزمندگان مقاومت در دفاع از حرم حضرت زینب(س)، دو منطقه حجیره و القصیر در سوریه و منطقه راس بعلبك در لبنان را به تصویر می‌كشد.

در مراسم رونمایی این بازی، دكتر حسین رحال رئیس واحد رسانه‌های الكترونیك، ضمن تشكر از وزیر جوانان و ورزش لبنان و رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لبنان برای حضورشان در این مراسم، اعلام كرد كه در تولید این بازی، تجربه 18 ساله واحد رسانه‌های الكترونیك و بازی‌های تولید شده قبلی با موضوع مبارزه با رژیم صهیونیستی اثر فراوانی داشته و جوانب انسانی، حتی در مورد دشمن رعایت شده است.

این اثر كه به روح مطهر شهیدان و به محضر جانبازان مقاومت و خانواده‌های آنان اهدا شده، در حال ترجمه به دو زبان انگلیسی و فارسی برای انتشار وسیع‌تر است.

شایان ذكر است كه رزمندگان مقاومت اسلامی، عملیات نبرد دفاع از حرم و مقدسات را در سوریه به‌عنوان «دفاع مقدس» نام‌گذاری كرده‌اند.

علاوه بر پایگاه خبری «العهد» كه پایگاه رسمی حزب‌الله و از پروژه‌های مهم واحد رسانه‌های الكترونیك این حزب است،‌ مراسم رونمایی این اثر را شبكه‌های تلویزیونی و منابع خبری زیادی پوشش دادند.

خبرگزاری فرانسه، شبكه‌های ایرانی العالم، پرس تی‌وی، الكوثر، هیسپان تی‌وی و دفتر نمایندگی صدا و سیما در بیروت، شبكه‌های تلویزیونی لبنان، LBC، المنار، الصراط و رادیو النور از لبنان و بعضی شبكه‌های اسلامی منطقه مانند المیادین، فلسطین الیوم و . . . از  این مراسم خبر و گزارش تهیه كردند.

انتهای پیام