صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۶۲۵۲
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۴

گروه ادب ــ دفتر سوم از کتاب «رحیق مختوم» از سوی انتشارات بین‌المللی اسراء به چاپ رسید.

مصطفی امرایی، مدیر انتشارات بین‌المللی اسراء در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا با اشاره به چاپ دو دفتر از کتاب «رحیق مختوم» گفت: این اثر به بخش دهم از جلد سوم «شرح اسفار» اختصاص دارد که به عنوان جلد بیستم از کتاب «رحیق مختوم»، تألیف آیت‌الله العظمی جوادی آملی از سوی انتشارات بین‌المللی اسراء چاپ شده است.
وی افزود: جلد سوم «شرح اسفار» در 10 مجلد از جلد یازدهم تا بیستم «رحیق مختوم» را دربرمی‌گیرد و تاکنون 9 جلد آن منتشر شده بود که این دهمین و آخرین مجلد این شرح محسوب می‌شود.
امرایی درباره این جلد گفت: دهمین مجلد، مرحله دهم از آخرین مرحله سفر اسفار چهارگانه است که مشتمل بر سه طرف است، طرف نخست در مورد ماهیت علم و عوارض ذاتی آن بحث می‎کند، طرف ثانی که در رابطه با «احوال عاقل» و طرف سوم درباره «معلوم» است.
وی یادآور شد: جلد بعدی شرح اسفار به جلد ششم اختصاص می‌یاید؛ چرا که جلد چهار و پنج از سوی آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی تدریس نشده است؛ از این رو پس از جلد سوم «شرح اسفار» جلد ششم منتشر می‌شود.

انتهای پیام