صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۷۳۶۱
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۷

گروه هنر ــ نمایشگاهی از آثار نقاشی و تایپوگرافی پیمان پُرحلم تحت عنوان دنیای رنگین خیال در نگارخانه فرهنگسرای گلستان برپا شده است.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی مدیریت فرهنگی- هنری منطقه 8 و فرهنگسرای گلستان، نگارخانه فرهنگسرای گلستان در زمینه تایپوگرافی اقدام به برپایی نمایشگاه نقاشی با همین موضوع با عنوان «دنیای رنگین خیال» شامل آثار پیمان پُرحلم کرده است.

پُرحلم در رابطه با این نمایشگاه گفت: آثار به نمایش درآمده در آن، تجمیع 30 اثر با تکنیک رنگ روغن و سبک سورئال در ابعاد 70در50 سانتیمتراست.

وی با بیان اینکه آثار این نمایشگاه برگرفته از ظهور و بروز حس درونی من از جهان خیالی و ناخودآگاه بر روی بوم نقاشی است که به تصویر درآمده است، افزود: همه ما تصورات و خیالات درونی داریم که اغلب اوقات بی‌تفاوت از کنار آنها رد می‌شویم اما وقتی قرار است ایده‌پرداز باشیم باید بدانیم که پرداختن و جدی گرفتن حتی تصورات ذهنی هم می‌تواند بسیار تأثیرگذار باشد.

یادآور می‌شود، نمایشگاه نقاشی «دنیای رنگین خیال» تا 17 اسفند ماه میزبان علاقه‌مندان است و هنردوستان می‌توانند همه روزه از ساعت 9 تا 18 از این آثار در گالری شماره 1 فرهنگسرای گلستان واقع در نارمک، میدان هلال احمر، خیابان گلستان، ضلع شمالی بوستان فدک بازدید کنند.

انتهای پیام