صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۹۱۰۷
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۷
بر اثر شدت شکنجه منجر شد؛

گروه بین‌الملل - علی جاسم نزعة، فعال شیعی کشور عربستان بر اثر شکنجه در زندان فوت کرد.

 

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری البحرین الیوم؛ برخی منابع خبری از وفات حاج علی جاسم نزعه (61 ساله) در زندان حکومت عربستان سعودی بر اثر شکنجه خبردادند.

براساس این گزارش، حکومت عربستان صبح دیروز (20 اسفندماه) خبر فوت نزعة را بدون هیچ توضیحی در ارتباط با علت مرگ وی به خانواده او تأیید کردند.

فعالان عربستانی با انتشار مطالبی بر صفحات اجتماعی تاکید کردند: حکومت سعودی خانواده نزعة را از دیدن پیکر وی و گفت‌و‌گو با رسانه‌ها منع کرده‌اند که این شواهد، گویای آن است وی بر اثر شکنجه فوت کرده است.

یادآور می‌شود، حاج علی جاسم نزعة به مبارزه با آل‌سعود و دعوت به مقابله با حکومت پلیسی بر شهروندان شهره بود که در روز ششم نوامبر سال 2017 میلادی بازداشت شد.

جاسم نزعه از ساکنان شهرک شیعه‌نشین «بحاری» در استان قطیف واقع در شرق عربستان بود که بر اثر شدت شکنجه، در زندان درگذشت.

انتها پیام