صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۹۱۰۸
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۸
الوندی در گفت‌و‌گو با ایکنا عنوان کرد:

کانون خبرنگاران نباء ــ رئیس اداره میراث فرهنگی تویسرکان گفت: این شهرستان با دربرداشتن ۲۲۱ اثر تاریخی، پذیرای گردشگران در ایام نوروز بوده و در این میان بقعه حیقوق نبی(ع) مربوط به عصر سلجوقیان از مهمترین جاذبه‌های گردشگری استان همدان به‌شمار می‌رود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، شهرستان تویسرکان با دارا بودن مناطق بکر تاریخی، فرهنگی و تفریحی آماده پذیرایی از گردشگران در ایام نوروز است.

میثم الوندی، رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان تویسرکان در گفت‌وگو با کانون نبأ، از وجود ۲۲۱ اثر تاریخی و ثبت ملی شدن ۶۷ اثر در این شهرستان واقع در استان همدان سخن گفت و افزود: آرامگاه حضرت حیقوق نبی(ع) مربوط به دوره سلجوقیان، بازار قدیمی مربوط به دوره صفویه، دره شهرستانه، گزندر، خان گرمز، کاروانسرای شاه عباسی فرسفج و مدرسه شیخ علی خان زنگنه با معماری اسلامی مربوط به دوره صفویان از مهمترین این آثار است.

وی وجود این آثار را موجب پیشرفت صنعت گردشگری دانست و افزود: این خود باعث ایجاد اشتغال در شهرستان می‌شود و از آن‌جایی که اشتغال‌زایی در بحث صنعت متحمل هزینه‌های کلانی است؛ صنایع دستی توریستی با هزینه‌ای اندک زمینه اشتغال افراد زیادی را فراهم می‌کند.

الوندی افزود: تویسرکان در زمینه صنایع دستی از جمله صنایع چوبی فعالیت‌های چشم‌گیری دارد.

وی همچنین از احداث کارگاه سفال فرسفج به‌منظور احیای هنر سفالگری با آموزش رایگان خبر داد.

رئیس اداره میراث فرهنگی تویسرکان با بیان اینکه دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار برای مرمت آثار تاریخی هزینه شده است، از مرمت مسجد امیرالمؤمنین(ع) زرهان، مدرسه شیخ علی خان زنگنه و خانه مسعودی خبر داد.

وی اجرای مراسم تحویل سال در گلزار شهدا، دیدار با خانواده شهدا، بازی‌های بومی محلی و تئاتر در کاروانسرای تاریخی فرسفج را از مهمترین برنامه‌های اداره میراث فرهنگی در نوروز ۹۷ دانست.

خدیجه نیکویی‌نژاد
انتهای پیام