صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۹۲۲۷
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۹

کانون خبرنگاران نبأ ــ شهردار منطقه 13 بیان کرد: مسجدمحوری و ارتباط بیشتر با نمازگزاران و پیگیری مشکلات مردم از رویکردهای شهرداری منطقه در سال 96 بوده است.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، مرتضی رحمان‌زاده، شهردار منطقه 13 یکی از رویکرد‌های اجرا شده در این منطقه را مسجدمحوری و ارتباط بیشتر با نمازگزاران در سال 96 خواند و افزود: در دیدارهای مردمی در مساجد، پیگیر درخواست‌ها و مشکلات مردم هستیم که این رویکرد در سال جدید نیز ادامه می‌یابد.
وی با بیان اینکه در شش ماهه نخست سال، دیدار‌های مردمی در 14 مسجد برگزار و به درخواست‌های 600 نفر از شهروندان رسیدگی شده است، عنوان کرد: ما در این منطقه نیز در ابتدا سعی کردیم، ارتباط خود را با شهروندان نزدیک‌تر کنیم و برهمین اساس رویکرد جدید خود را در سطح منطقه آغاز کردیم که یکی از رویکردهای اجرا شده در این منطقه مسجد‌محوری و ارتباط بیشتر با نمازگزاران بوده است که در سال جدید نیز ادامه می‌یابد.
رحمان‌زاده با اشاره به اجرای طرح مراجعه معکوس افزود: با توجه به حضور خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران تلاش شد، خدماتی در شأن این خانواده‌ها ارائه شود و به همین جهت به آن‌ها اطلاع داده شد که برای دریافت خدمات در حوزه شهری نیاز به حضور در دفاتر شهرداری در سطح مناطق و نواحی نیستند و این خدمات به‌صورت حضوری در درب منازل توسط تیم‌های مشخص شده صورت می‌گیرد.
هاله حاتمی
انتهای پیام