صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۹۶۰۸
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۹

گروه جهاد و حماسه ــ شهردار منطقه 10 از تشییع و تدفین پیکر مطهر دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس همزمان با پنجشنبه پایانی سال در بوستان رضوان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایکنا به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 10، سهیلا صادق زاده، شهردار منطقه 10 ضمن اعلام این خبر با اشاره به ضرورت ارتقاء و حفظ جایگاه هویت جهاد و ایثار گفت: فراهم‌سازی شرایط تدفین شهدا در اماکن عمومی، راهکاری ارزشمند برای حفظ فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین ایجاد فضای معنوی و نیز شناخت و قدرشناسی از امنیت کنونی در اذهان مردم است.
وی با اشاره به تدفین پیکر دو شهید 27 و 23 ساله که در دوران دفاع مقدس به فیض رفیع شهادت نائل آمده‌اند، ضمن دعوت از مردم ولایی، غیور و قدردان برای شرکت و برگزاری باشکوه این مراسم معنوی خاطرنشان کرد: برنامه تشیع ۹:۳۰ صبح روز پنجشنبه 24 اسفندماه از حسینیه خامنه‌ای‌ها واقع در خیابان قصرالدشت نرسیده به خیابان دامپزشکی آغاز و پیکرهای مطهر شهدا بر روی دستان مردم ولایی و مومن منطقه به سوی بوستان رضوان مشایعت و طی مراسمی در این مکان تدفین می‌شوند.

انتهای پیام