صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۰۵۲۴۳
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۸

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ـ از سوی مهد قرآن آل یس شهرستان فلاورجان، طرح حفظ 3 جزء قرآن کریم اجرا می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت مهد قرآن آل یس شهرستان فلاورجان استان اصفهان، از سال گذشته اقدام به برپایی دوره های تخصصی حفظ قرآن کریم کرده است.
در این دوره‌های تخصصی حفظ گروه مخاطب نوجوانان و دانش‌آموزان مدارس است. با هماهنگی که طی سال‌های گذشته با وزارت آموزش و پرورش استان صورت گرفته است، طرح حفظ 4 جزء در سال 96 و حفظ 3 جزء قرآن در سال جدید اجرا می‌شود.

این دوره در تابستان برای فراگیری بیشتر دانش‌آموزان در رشته حفظ کلام الله صورت گرفت. این طرح، تاکنون در 64 مدرسه دخترانه و پسرانه با استقبال همراه بود و امسال نیز از 10 تیرماه پس از ثبت نام دوره آغاز می‌شود و به مدت دوماه ادامه دارد.
تبلیغات برای ثبت نام در این دوره از هفته آینده شروع خواهد شد و علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاعات بیشتر به مکان مؤسسه واقع در قهدریجان، خیابان امام خمینی(ره) مراجعه کنند.
انتهای پیام